Brainstorm / intervisie begeleiding

IDKR8 kan ook uw brainstormsessies of intervisie begeleiden op een bijzonderen, innovatieve, creatieve manier. Hierbij creëert uw team vele ideeën voor toekomstige succesvolle producten en diensten. We helpen de teamleden om buiten de bestaande kaders te denken. Dat doen we op een praktische en inspirerende manier en met een duidelijk doel voor ogen.

 

Het succes van een goede brainstormsessie / intervisie zit in een goede voorbereiding. Op basis van een intakegesprek met de opdrachtgever en een aantal teamleden worden de doelstellingen en gewenste resultaten duidelijk omschreven en vastgelegd. Deze gesprekken maken het ook mogelijk om relevante informatie te verzamelen waar de teamleden in de sessie op zullen voortbouwen. Denk hierbij aan marktonderzoeken, trends en bedrijfsstrategie.

 

In de brainstormsessie zal uw team vanuit verschillende invalshoeken ideeën genereren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van unieke innovatietools voor het bedenken van vernieuwende, praktische ideeën. U zult versteld staan van de resultaten!