radio Wonderbos garantie, reparatie & vervangen

radio Wonderbos garantie, reparatie & vervangen

Ipad garantie 

Op de Ipad zit fabrieksgarantie. Voor vragen hierover verwijzen wij naar de klantenservice van de MediaMarkt.  De factuur en aankoop bon zijn bij IDKR8 aanwezig. Mocht je hierover vragen hebben mail dan naar info@idkr8.nl. Vermeld in de mail dat het gaat om Radio Wonderbos Ipad.

 

Technische ondersteuning app en audio

Bij aankoop van Radio Wonderbos zorgen wij 3 jaar na ontvangst voor technische ondersteuning van de app en de geluidsboxen en versterker. Mocht je er met behulp van de instructiekaart niet uitkomen, schroom niet en mail voor vragen met betrekking to de app naar info@idkr8.nl Vermeld in het onderwerp of het gaat om de Radio Wonderbos app of audio. Laat je telefoonnummer achier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Reparatie of vervangend product

Is jouw product beschadigd door bijvoorbeeld een val of oneigenlijk gebruik en wil je de houten radio laten repareren of vervangen? Mail naar info@idkr8.nl en vermeld in het onderwerp dat het gaat om Radio Wonderbos reparatie of vervangend product. We zoeken samen met jou naar een passende oplossing om het zo snel mogelijk te herstellen. Kosten hiervoor brengen wij in rekening.  

 

Wegwijzers

Bij aanschaf van Radio Wonderbos ontvang je 120 wegwijzers. Mocht je nieuwe willen bestellen? Laat ons weten hoeveel stuks je wilt kopen door te mailen naar info@idkr8.nl Vermeld in het onderwerp dat het gaat om Radio Wonderbos wegwijzers.